Zien! Prachtige beelden van noorderlicht met vallende sterren in Hart van Nederland

Zien! Prachtige beelden van noorderlicht met vallende sterren in Hart van Nederland

Zien! Prachtige beelden van <em>noorderlicht</em> met <em>vallende sterren</em> in <em>Hart van Nederland</em> In de nacht van maandag op dinsdag was een prachtig natuurverschijnsel aan de hemel te zien. Voor wie het heeft gemist, Hart van Nederland heeft prachtige beelden van noorderlicht met vallende sterren. Het is zeldzaam dat dit tegelijkertijd gebeurt. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Enorme drukte in Scheveningen: lange files, drukke stranden en parkeerplaatsen vol Bekijk deze video » Bijzondere beelden: Noorderlicht boven de Waddenzee Bekijk deze video » Vallende sterren laten Nederlanders urenlang naar de hemel staren (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Tuesday 13 August om 10:44

In de nacht van maandag op dinsdag was een prachtig natuurverschijnsel aan de hemel te zien. Voor wie het heeft gemist, Hart van Nederland heeft prachtige beelden van noorderlicht met vallende sterren. Het is zeldzaam dat dit tegelijkertijd gebeurt.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.



Actuele video's

Meer actuele video's