Hart van Nederland: dode en gewonden bij brand in zorginstelling Arnemuiden (video)

Hart van Nederland: dode en gewonden bij brand in zorginstelling Arnemuiden (video)

Saturday 3 August om 09:55

<em>Hart van Nederland</em>: dode en gewonden bij brand in zorginstelling Arnemuiden (video) Bij een brand in een woning van een zorginstelling in Arnemuiden is in de nacht van vrijdag op zaterdag iemand omgekomen. Drie anderen zijn naar het ziekenhuis gebracht. De brand ontstond in de garage. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Hart van Nederland: politie voert grote zoekactie uit naar vermiste man (58) in duinen Bergen (video) Bekijk deze video » Dode en zwaargewonde door frontale botsing in Milheeze (Hart Van Nederland) Bekijk deze video » Hart van Nederland: man komt onder zitmaaier in sloot terecht en raakt ernstig gewond (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Bij een brand in een woning van een zorginstelling in Arnemuiden is in de nacht van vrijdag op zaterdag iemand omgekomen. Drie anderen zijn naar het ziekenhuis gebracht. De brand ontstond in de garage.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's