Hart van Nederland: man komt onder zitmaaier in sloot terecht en raakt ernstig gewond (video)

Hart van Nederland: man komt onder zitmaaier in sloot terecht en raakt ernstig gewond (video)

Friday 2 August om 19:34

<em>Hart van Nederland</em>: man komt onder zitmaaier in sloot terecht en raakt ernstig gewond (video) In het Brabantse Wagenberg is vrijdagmiddag een man ernstig gewond geraakt. De man rijdt met zijn zitmaaier op de Hoevenseweg wanneer het helemaal fout gaat. Hij belandt onder de zitmaaier in de sloot en raakt ernstig gewond. Hoe het nu met de man gaat is niet bekend. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Lichaam gevonden in Scheybeeck Garden, Beverwijk: park gesloten Bekijk deze video » Hart van Nederland: politie voert grote zoekactie uit naar vermiste man (58) in duinen Bergen (video) Bekijk deze video » Dode en zwaargewonde door frontale botsing in Milheeze (Hart Van Nederland) Bekijk deze video »
TV :

In het Brabantse Wagenberg is vrijdagmiddag een man ernstig gewond geraakt. De man rijdt met zijn zitmaaier op de Hoevenseweg wanneer het helemaal fout gaat. Hij belandt onder de zitmaaier in de sloot en raakt ernstig gewond. Hoe het nu met de man gaat is niet bekend.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's