Lichaam gevonden in Scheybeeck Garden, Beverwijk: park gesloten

Lichaam gevonden in Scheybeeck Garden, Beverwijk: park gesloten

<em>Lichaam gevonden</em> in Scheybeeck Garden, Beverwijk: park gesloten Donderdag is in de ochtend een lichaam van een man gevonden in een park in Beverwijk. Het stoffelijk overschot werd aangetroffen in de Scheybeeck Garden en direct werd de omgeving afgezet. Het park is helemaal afgesloten, er is bewaking bij alle ingangen. De politie doet onderzoek naar de doodsoorzaak en identiteit van de overleden persoon. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Hart van Nederland: ernstige gewond persoon door schietpartij in horecazaak Leeuwarden Bekijk deze video » 'Hier zijn de wolven gezien op de Utrechtse Heuvelrug en durft dit kind de natuur nog wel in?' Bekijk deze video » Dode aangetroffen in brandende tractor in Brummen (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :
Thursday 1 August om 16:01

Donderdag is in de ochtend een lichaam van een man gevonden in een park in Beverwijk. Het stoffelijk overschot werd aangetroffen in de Scheybeeck Garden en direct werd de omgeving afgezet. Het park is helemaal afgesloten, er is bewaking bij alle ingangen. De politie doet onderzoek naar de doodsoorzaak en identiteit van de overleden persoon.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's