Hart van Nederland: ernstige gewond persoon door schietpartij in horecazaak Leeuwarden

Hart van Nederland: ernstige gewond persoon door schietpartij in horecazaak Leeuwarden

<em>Hart van Nederland</em>: ernstige gewond persoon door schietpartij in horecazaak <em>Leeuwarden</em> Bij een schietincident in Leeuwarden is woensdagavond een persoon ernstig gewond geraakt. De schietpartij vond aan het begin van de avond plaats in een horecagelegenheid in het centrum van de stad meldt de politie. Volgens een persfotograaf hebben omstanders tenminste drie schoten gehoord. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Heftige explosie Oss: bekijk de beelden (video) Bekijk deze video » Massale zoekactie door hulpverleners naar vermiste zwemmer in Eindhoven gestaakt (HvNL) Bekijk deze video » Video: A28 bij Leusden afgesloten vanwege gekantelde vrachtwagen Bekijk deze video »
Nieuws :
Wednesday 31 July om 20:09

Bij een schietincident in Leeuwarden is woensdagavond een persoon ernstig gewond geraakt. De schietpartij vond aan het begin van de avond plaats in een horecagelegenheid in het centrum van de stad meldt de politie. Volgens een persfotograaf hebben omstanders tenminste drie schoten gehoord.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's