Massale zoekactie door hulpverleners naar vermiste zwemmer in Eindhoven gestaakt (HvNL)

Massale zoekactie door hulpverleners naar vermiste zwemmer in Eindhoven gestaakt (HvNL)

Massale zoekactie door hulpverleners naar vermiste zwemmer in <em>Eindhoven</em> gestaakt (<em>HvNL</em>) In Eindhoven is bij zwemplas de IJzeren Man uren lang gezocht naar een vermiste zwemmer. Een duikteam van de brandweer speurde onder water af, een politiehelikopter zocht vanuit de lucht. De zoekactie is na enkele uren rond half zeven in de avond gestaakt. De politie zal bij zijn woonadres langsgaan om te controleren of de man toch naar huis is vertrokken. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook HITTEWAARSCHUWING voor vakantievierderders in Frankrijk: 'Extreme hitte, temperaturen van 36 - 40 graden' Bekijk deze video » Heftige explosie Oss: bekijk de beelden (video) Bekijk deze video » Einde van een tijdperk: allerlaatste Groots met een Zachte G-concert Guus Meeuwis (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Tuesday 30 July om 19:26

In Eindhoven is bij zwemplas de IJzeren Man uren lang gezocht naar een vermiste zwemmer. Een duikteam van de brandweer speurde onder water af, een politiehelikopter zocht vanuit de lucht. De zoekactie is na enkele uren rond half zeven in de avond gestaakt. De politie zal bij zijn woonadres langsgaan om te controleren of de man toch naar huis is vertrokken.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's