Opnieuw brandende voorwerpen achtergelaten bij woning overleden Vlaardingse loodgieter (video)

Opnieuw brandende voorwerpen achtergelaten bij woning overleden Vlaardingse loodgieter (video)

Wednesday 14 August om 08:32

Opnieuw brandende voorwerpen achtergelaten bij woning overleden <em>Vlaardingse loodgieter</em> (video) In Vlaardingen zijn dinsdagnacht brandende voorwerpen achtergelaten bij de woning van de overleden loodgieter in Vlaardingen. Dat meldt de politie woensdag aan Hart van Nederland. De politie heeft twee verdachten aangehouden. OverlijdenDe loodgieter Ron van Uffelen had een turbulente periode achter de rug. Zijn huis en bedrijfspand waren de afgelopen maanden ruim twintig keer het doelwit van aanslagen. Van Uffelen wist naar eigen zeggen niet wie er achter de explosies zat. Maandag overleed van Uffelen. Volgens zijn advocaat heeft het overlijden een medische oorzaak. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Kind ontvoerd in Barneveld, buurtbewoners stomverbaasd over verdachte (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Enorme drukte in Scheveningen: lange files, drukke stranden en parkeerplaatsen vol Bekijk deze video » In Groningse Baflo is grote brand in aardappelloods uitgebroken (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :

In Vlaardingen zijn dinsdagnacht brandende voorwerpen achtergelaten bij de woning van de overleden loodgieter in Vlaardingen. Dat meldt de politie woensdag aan Hart van Nederland. De politie heeft twee verdachten aangehouden.

Overlijden
De loodgieter Ron van Uffelen had een turbulente periode achter de rug. Zijn huis en bedrijfspand waren de afgelopen maanden ruim twintig keer het doelwit van aanslagen. Van Uffelen wist naar eigen zeggen niet wie er achter de explosies zat. Maandag overleed van Uffelen. Volgens zijn advocaat heeft het overlijden een medische oorzaak.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's