Harrie Lavreysen gehuldigd in Luyksgestel: bekijk de feestelijke beelden

Harrie Lavreysen gehuldigd in Luyksgestel: bekijk de feestelijke beelden

Harrie Lavreysen gehuldigd in Luyksgestel: bekijk de feestelijke beelden Harrie Lavreysen wordt met drie gouden medailles de koning van de Olympische Spelen genoemd en daarom was het donderdag tijd voor een feestje. De baanwielrenner werd gehuldigd in Luyksgestel en daar kwamen heel wat mensen op af. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Kijkcijfers zondag: weer drama voor Zomergasten, veel kijkers voor slot Olympische Spelen Bekijk deze video » Zien: Sifan Hassan en Harrie Lavreysen vieren feest in TeamNL-huis Bekijk deze video » Rafael van der Vaart trots op Estavana: 'Geweldig om haar te zien op de Spelen' (video) Bekijk deze video »
Olympische Spelen :
Friday 16 August om 09:17

Harrie Lavreysen wordt met drie gouden medailles de koning van de Olympische Spelen genoemd en daarom was het donderdag tijd voor een feestje. De baanwielrenner werd gehuldigd in Luyksgestel en daar kwamen heel wat mensen op af.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's