Emil weg bij Arno in B&B vol liefde: 'Vrienden voor het leven'

Emil weg bij Arno in B&B vol liefde: 'Vrienden voor het leven'

Thursday 15 August om 16:02

In B&B vol liefde heeft Emil de B&B van Arno verlaten. Het is de twee niet gelukt om de liefde te vinden en Emil is vertrokken uit Frankrijk. Hij vindt het jammer dat het niks is geworden, maar hij heeft wel een vriend voor het leven gevonden...

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

B&B vol liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Emil weg bij Arno in <em>B&amp;B vol liefde</em>: 'Vrienden voor het leven' In B&B vol liefde heeft Emil de B&B van Arno verlaten. Het is de twee niet gelukt om de liefde te vinden en Emil is vertrokken uit Frankrijk. Hij vindt het jammer dat het niks is geworden, maar hij heeft wel een vriend voor het leven gevonden... Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. B&B vol liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Els over exit bij Robert Jan uit B&B Vol Liefde: "Liefdesverdriet, jazeker" (RTL Boulevard) Bekijk deze video » B&B vol liefde: Mike overstuur als Noor vertrekt, 'wat een pijn' Bekijk deze video » Noor na emotionele B&B vol liefde-exit: 'Hoop dat Mike nadenkt over wat hij wil' Bekijk deze video »
TV :
Emil weg bij Arno in B&B vol liefde: 'Vrienden voor het leven'

Actuele video's

Meer actuele video's