Noor na emotionele B&B vol liefde-exit: 'Hoop dat Mike nadenkt over wat hij wil'

Noor na emotionele B&B vol liefde-exit: 'Hoop dat Mike nadenkt over wat hij wil'

Thursday 15 August om 13:07

B&B vol liefde: Mike overstuur als Noor vertrekt, 'wat een pijn'

In B&B vol liefde was te zien dat Noor naar huis ging en Mike in tranen achterliet. Ze blikt nu terug op een emotionele exit en het is niet meer goed gekomen tussen de twee. “Helaas is het tussen mij en Mike niks geworden”, vertelt Noor. “Ik hoop heel erg voor Mike dat hij tijd voor zichzelf kan nemen en misschien alles op een rijtje kan zetten en goed nadenkt over wat hij zelf heel graag wil.”

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

B&B vol liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Noor na emotionele <em>B&amp;B vol liefde</em>-exit: 'Hoop dat Mike nadenkt over wat hij wil' B&B vol liefde: Mike overstuur als Noor vertrekt, 'wat een pijn' In B&B vol liefde was te zien dat Noor naar huis ging en Mike in tranen achterliet. Ze blikt nu terug op een emotionele exit en het is niet meer goed gekomen tussen de twee. “Helaas is het tussen mij en Mike niks geworden”, vertelt Noor. “Ik hoop heel erg voor Mike dat hij tijd voor zichzelf kan nemen en misschien alles op een rijtje kan zetten en goed nadenkt over wat hij zelf heel graag wil.” Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. B&B vol liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Zien! B&B Vol Liefde-deelnemer Marcel verbolgen: "Ik word hier neergezet als iemand die niet luistert" Bekijk deze video » Anja paaldanst voor Peter in B&B Vol Liefde tijdens boottocht: 'Zin om te flirten' (video) Bekijk deze video » Els over exit bij Robert Jan uit B&B Vol Liefde: "Liefdesverdriet, jazeker" (RTL Boulevard) Bekijk deze video »
TV :
Noor na emotionele B&B vol liefde-exit: 'Hoop dat Mike nadenkt over wat hij wil'

Actuele video's

Meer actuele video's