Zien! B&B Vol Liefde-deelnemer Marcel verbolgen: "Ik word hier neergezet als iemand die niet luistert"

Zien! B&B Vol Liefde-deelnemer Marcel verbolgen: "Ik word hier neergezet als iemand die niet luistert"

Zien! <em>B&amp;B Vol Liefde</em>-deelnemer Marcel verbolgen: &quot;Ik word hier neergezet als iemand die niet luistert&quot; B&B Vol Liefde-deelnemer Marcel is verbolgen over het feit dat al zijn moeite en voorbereidingen om van zijn sushidate met Mirjam een romantisch afspraakje te maken, nauwelijks aan bod komt in de betreffende aflevering. Iemand die niet luistertOp Instagram haalt hij dan ook uit naar de productie. Het is heel erg jammer om te zien dat er gezegd wordt dat er geen vragen aan Mirjam gesteld worden. "Ik word hier neergezet als iemand die niet luistert" aldus Marcel, die op eigen initiatief het mooie Zuid-Afrika heeft verlaten. Bekijk Marcels grieven in het fragment uit Shownieuws hierboven. Bekijk ook Robert Jan over EXIT Els in B&B Vol Liefde: "Misschien moeten hier eventjes onze wegen scheiden” Bekijk deze video » Els in RTL Boulevard over exit bij Robert Jan uit B&B Vol Liefde: "Je weet nooit hoe het afloopt" Bekijk deze video » B&B vol liefde: Albert vertelt Joyce over Malgosia, 'er is iets gebeurd' Bekijk deze video »
Entertainment :
Tuesday 13 August om 13:54

B&B Vol Liefde-deelnemer Marcel is verbolgen over het feit dat al zijn moeite en voorbereidingen om van zijn sushidate met Mirjam een romantisch afspraakje te maken, nauwelijks aan bod komt in de betreffende aflevering.

Iemand die niet luistert
Op Instagram haalt hij dan ook uit naar de productie. Het is heel erg jammer om te zien dat er gezegd wordt dat er geen vragen aan Mirjam gesteld worden. "Ik word hier neergezet als iemand die niet luistert" aldus Marcel, die op eigen initiatief het mooie Zuid-Afrika heeft verlaten.

Bekijk Marcels grieven in het fragment uit Shownieuws hierboven.


Actuele video's

Meer actuele video's