Robert Jan over EXIT Els in B&B Vol Liefde: "Misschien moeten hier eventjes onze wegen scheiden”

Robert Jan over EXIT Els in B&B Vol Liefde: "Misschien moeten hier eventjes onze wegen scheiden”

Tuesday 13 August om 10:25

In B&B Vol Liefde zag de trouwe kijker Robert Jan zijn grootste fan Els meenemen naar het 'hanghek'. Na een lang intro van wat het exitgesprek zal blijken te zijn, hakt Robert Jan de knoop door. “Els, misschien moeten hier eventjes onze wegen scheiden” aldus de B&B eigenaar.

Exit
Haar exit is een bittere pil voor de voormalig stewardess. Els kan de tranen niet bedwingen maar wil toch haar zegje nog kunnen doen. Solo voor de camera legt Robert Jan uit dat hij vond haar in bescherming te moeten nemen. Hij concludeert over Els dat ze een fantastisch mens is maar hij zie het hier even niet en verwacht het morgen of overmorgen ook niet te zien...

Bekijk de beelden van B&B vol liefde in de video hieronder.

Robert Jan over EXIT Els in <em>B&amp;B Vol Liefde</em>: &quot;Misschien moeten hier eventjes onze wegen scheiden” In B&B Vol Liefde zag de trouwe kijker Robert Jan zijn grootste fan Els meenemen naar het 'hanghek'. Na een lang intro van wat het exitgesprek zal blijken te zijn, hakt Robert Jan de knoop door. “Els, misschien moeten hier eventjes onze wegen scheiden” aldus de B&B eigenaar. ExitHaar exit is een bittere pil voor de voormalig stewardess. Els kan de tranen niet bedwingen maar wil toch haar zegje nog kunnen doen. Solo voor de camera legt Robert Jan uit dat hij vond haar in bescherming te moeten nemen. Hij concludeert over Els dat ze een fantastisch mens is maar hij zie het hier even niet en verwacht het morgen of overmorgen ook niet te zien... Bekijk de beelden van B&B vol liefde in de video hieronder. B&B vol liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook B&B vol liefde: Albert vertelt Joyce over Malgosia, 'er is iets gebeurd' Bekijk deze video » Zien: deze B&B vol liefde-ster onthult dat ze zwanger is van eerste kindje Bekijk deze video » Joy van vorig seizoen B&B vol liefde: 'Ik vind dit jaar stukken beter' Bekijk deze video »
TV :
Robert Jan over EXIT Els in B&B Vol Liefde: "Misschien moeten hier eventjes onze wegen scheiden”

B&B vol liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's