Joy van vorig seizoen B&B vol liefde: 'Ik vind dit jaar stukken beter'

Joy van vorig seizoen B&B vol liefde: 'Ik vind dit jaar stukken beter'

Monday 12 August om 16:00

Joy was vorig jaar te zien in B&B vol liefde en hij zit dit jaar aan de televisie vastgeplakt. De realityster vindt eigenlijk alle verhaallijnen goed en hij vindt met name Anja erg grappig. Ook kan hij zich goed indenken wat de deelnemers ook achter de schermen meemaken. Joy vertelt ook of hij nog steeds samen is met Dani…

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

B&B vol liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Joy van vorig seizoen <em>B&amp;B vol liefde</em>: 'Ik vind dit jaar stukken beter' Joy was vorig jaar te zien in B&B vol liefde en hij zit dit jaar aan de televisie vastgeplakt. De realityster vindt eigenlijk alle verhaallijnen goed en hij vindt met name Anja erg grappig. Ook kan hij zich goed indenken wat de deelnemers ook achter de schermen meemaken. Joy vertelt ook of hij nog steeds samen is met Dani… Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. B&B vol liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. B&B vol liefde: Marcel baalt als Rick diner met Mirjam verpest, 'sushi is voor m’n dushi!' Bekijk deze video » B&B vol liefde: Albert vertelt Joyce over Malgosia, 'er is iets gebeurd' Bekijk deze video » Zien: deze B&B vol liefde-ster onthult dat ze zwanger is van eerste kindje Bekijk deze video »
TV :
Joy van vorig seizoen B&B vol liefde: 'Ik vind dit jaar stukken beter'

Actuele video's

Meer actuele video's