B&B vol liefde: Marcel baalt als Rick diner met Mirjam verpest, 'sushi is voor m’n dushi!'

B&B vol liefde: Marcel baalt als Rick diner met Mirjam verpest, 'sushi is voor m’n dushi!'

<em>B&amp;B vol liefde</em>: Marcel baalt als Rick diner met Mirjam verpest, 'sushi is voor m’n dushi!' In B&B vol liefde had Marcel zo gehoopt op meer romantiek met Mirjam, maar het etentje wordt ruw verstoord door een nieuwkomer. Rick komt er ineens gezellig bij zitten tijdens het intieme diner, en begint dan ook nog eens mee te eten… ‘Wilde romantisch nagerecht, maar werd een kiwi’“Ik vind het wel jammer, ik had een leuk nagerecht willen geven in de vorm van iets meer romantiek in het gesprek. En uiteindelijk werd het een kiwi als nagerecht”, aldus een balende Marcel. Rick werd overigens wel uitgenodigd om mee te eten, maar toch krijgt hij een sneer van Marcel. “Die sushi is voor m’n dushi, en niet voor crocodile dundee.” Bekijk de beelden van B&B vol liefde hieronder. B&B vol liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Els bitcht: 'Robert Jan en ik gaan picknicken en jij mag NIET mee' (B&B Vol Liefde) Bekijk deze video » B&B Vol Liefde: Anja heeft totaal geen zin in het gezwets van Jan en laat dat duidelijk blijken Bekijk deze video » B&B vol liefde: Anja ergert zich kapot aan eigenwijze Jan, 'een saaie man!' Bekijk deze video »
Friday 9 August om 10:34

In B&B vol liefde had Marcel zo gehoopt op meer romantiek met Mirjam, maar het etentje wordt ruw verstoord door een nieuwkomer. Rick komt er ineens gezellig bij zitten tijdens het intieme diner, en begint dan ook nog eens mee te eten…

‘Wilde romantisch nagerecht, maar werd een kiwi’
“Ik vind het wel jammer, ik had een leuk nagerecht willen geven in de vorm van iets meer romantiek in het gesprek. En uiteindelijk werd het een kiwi als nagerecht”, aldus een balende Marcel. Rick werd overigens wel uitgenodigd om mee te eten, maar toch krijgt hij een sneer van Marcel. “Die sushi is voor m’n dushi, en niet voor crocodile dundee.”

Bekijk de beelden van B&B vol liefde hieronder.

B&B vol liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's