Els over exit bij Robert Jan uit B&B Vol Liefde: "Liefdesverdriet, jazeker" (RTL Boulevard)

Els over exit bij Robert Jan uit B&B Vol Liefde: "Liefdesverdriet, jazeker" (RTL Boulevard)

Wednesday 14 August om 19:47

In een exclusief interview met RTL Boulevard vertelt Els hoe ze haar exit en haar tijd bij Robert Jan uit B&B Vol Liefde heeft ervaren. Zo deelt ze dat ze al van plan was om te vertrekken maar Robert Jan was haar net even voor.

Liefdesverdriet
Verder is ze ook openhartig over haar gevoelens. "Liefdesverdriet, jazeker! Was heel lastig" aldus Els. En tot slot, wat is haar antwoord op de belangrijkste vraag: hoe gaat het nu in de liefde?

Bekijk het uitgebreide interview met Els in de video van RTL Boulevard hieronder.

Els over exit bij Robert Jan uit <em>B&amp;B Vol Liefde</em>: &quot;Liefdesverdriet, jazeker&quot; (<em>RTL Boulevard</em>) In een exclusief interview met RTL Boulevard vertelt Els hoe ze haar exit en haar tijd bij Robert Jan uit B&B Vol Liefde heeft ervaren. Zo deelt ze dat ze al van plan was om te vertrekken maar Robert Jan was haar net even voor. LiefdesverdrietVerder is ze ook openhartig over haar gevoelens. "Liefdesverdriet, jazeker! Was heel lastig" aldus Els. En tot slot, wat is haar antwoord op de belangrijkste vraag: hoe gaat het nu in de liefde? Bekijk het uitgebreide interview met Els in de video van RTL Boulevard hieronder. B&B vol liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Robert Jan over EXIT Els in B&B Vol Liefde: "Misschien moeten hier eventjes onze wegen scheiden” Bekijk deze video » Els in RTL Boulevard over exit bij Robert Jan uit B&B Vol Liefde: "Je weet nooit hoe het afloopt" Bekijk deze video » Anja paaldanst voor Peter in B&B Vol Liefde tijdens boottocht: 'Zin om te flirten' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Els over exit bij Robert Jan uit B&B Vol Liefde: "Liefdesverdriet, jazeker" (RTL Boulevard)

B&B vol liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's