B&B vol liefde: Mike overstuur als Noor vertrekt, 'wat een pijn'

B&B vol liefde: Mike overstuur als Noor vertrekt, 'wat een pijn'

<em>B&amp;B vol liefde</em>: Mike overstuur als Noor vertrekt, 'wat een pijn' Noor heeft in B&B vol liefde besloten om Mike te verlaten en naar huis te gaan, en dat maakt heel wat emoties los. Noor wil graag iemand die vol overtuiging voor haar kiest en heeft daarom besloten om haar koffers te pakken. Mike in tranen“Ik zeg niet dat dat niet meer zal komen, maar voor nu was het gewoon niet goed als ik was gebleven”, vertelt Noor. Ze denkt dat deze keuze zo moeilijk is omdat het wel wat had kunnen worden. Mike heeft het zwaar met de keuze van Noor en is in tranen. “Wat een pijn.” Bekijk de video van B&B vol liefde hieronder. B&B vol liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door B&B vol Liefde | Winter vol Liefde (@benb.vol.liefde) Zien! B&B Vol Liefde-deelnemer Marcel verbolgen: "Ik word hier neergezet als iemand die niet luistert" Bekijk deze video » Anja paaldanst voor Peter in B&B Vol Liefde tijdens boottocht: 'Zin om te flirten' (video) Bekijk deze video » Els over exit bij Robert Jan uit B&B Vol Liefde: "Liefdesverdriet, jazeker" (RTL Boulevard) Bekijk deze video »
Thursday 15 August om 10:03

Noor heeft in B&B vol liefde besloten om Mike te verlaten en naar huis te gaan, en dat maakt heel wat emoties los. Noor wil graag iemand die vol overtuiging voor haar kiest en heeft daarom besloten om haar koffers te pakken.

Mike in tranen
“Ik zeg niet dat dat niet meer zal komen, maar voor nu was het gewoon niet goed als ik was gebleven”, vertelt Noor. Ze denkt dat deze keuze zo moeilijk is omdat het wel wat had kunnen worden. Mike heeft het zwaar met de keuze van Noor en is in tranen. “Wat een pijn.”

Bekijk de video van B&B vol liefde hieronder.

B&B vol liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's