Gerda over URK!: 'Jammer dat ik word neergezet als een zeurpiet'

Gerda over URK!: 'Jammer dat ik word neergezet als een zeurpiet'

Gerda over <em>URK!</em>: 'Jammer dat ik word neergezet als een zeurpiet' Sinds deze week kun je weer kijken naar de SBS-realityserie URK! maar Gerda is niet blij. De tweelingzus van Mathilde, die zwanger is van haar tweede kindje, is het niet eens met de beeldvorming. “Ik vind het wel jammer dat ik altijd als een zeurpiet word neergezet”, vertelt Gerda. In de serie gaat ze weleens los tegen haar geliefde, maar dat komt momenteel vooral door hormonen. “Want dat is eigenlijk helemaal niet zo. Ik ben ook lief voor hem en zorg goed voor hem als dat moet.” Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Het nieuwe seizoen van URK! is sinds 13 augustus elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van URK! terugkijken bij Gids.tv. Pittige discussie Greetje en nieuwe vriend in URK!: 'Jij dwingt altijd!' Bekijk deze video » Mathilde Keuter (URK!) over zwangerschap: 'Ik heb gewoon via een website een donor gezocht en zelfinseminatie gedaan' Bekijk deze video » URK!: zwangerschapshormonen maken het voor Gerda en Klaas lastig kiezen op de markt Bekijk deze video »
TV :
Thursday 15 August om 11:39

Sinds deze week kun je weer kijken naar de SBS-realityserie URK! maar Gerda is niet blij. De tweelingzus van Mathilde, die zwanger is van haar tweede kindje, is het niet eens met de beeldvorming. “Ik vind het wel jammer dat ik altijd als een zeurpiet word neergezet”, vertelt Gerda. In de serie gaat ze weleens los tegen haar geliefde, maar dat komt momenteel vooral door hormonen. “Want dat is eigenlijk helemaal niet zo. Ik ben ook lief voor hem en zorg goed voor hem als dat moet.”

Bekijk de video van Shownieuws hierboven.

Het nieuwe seizoen van URK! is sinds 13 augustus elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van URK! terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's