URK!: zwangerschapshormonen maken het voor Gerda en Klaas lastig kiezen op de markt

URK!: zwangerschapshormonen maken het voor Gerda en Klaas lastig kiezen op de markt

<em>URK!</em>: zwangerschapshormonen maken het voor Gerda en Klaas lastig kiezen op de markt Een nieuwe reeks URK! gaat dinsdag van start, seizoen 11 alweer. In een voorproefje zien we een interessant dilemma. Op de markt maken zwangerschapshormonen het voor Gerda en Klaas namelijk lastig kiezen. Wel of geen komkommer kopen? Bekijk het fragment van URK! hierboven Het nieuwe seizoen van URK! is vanaf 13 augustus elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van URK! terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook 'Superman' Klaas schiet Gerda & Mathilde te hulp in URK! Bekijk deze video » Teun Föhn (URK!) over liefdesleven: 'Ik loop te grazen in de wei' Bekijk deze video » Nieuwe liefde URK!-ster Greetje verstaat al aardig woordje Urks: "Amen" (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :
Tuesday 13 August om 20:22

Een nieuwe reeks URK! gaat dinsdag van start, seizoen 11 alweer. In een voorproefje zien we een interessant dilemma. Op de markt maken zwangerschapshormonen het voor Gerda en Klaas namelijk lastig kiezen. Wel of geen komkommer kopen?

Bekijk het fragment van URK! hierboven

Het nieuwe seizoen van URK! is vanaf 13 augustus elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van URK! terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's