Heeft doodgestoken man in Amsterdam op straat over dakloze geplast? (Hart van Nederland)

Heeft doodgestoken man in Amsterdam op straat over dakloze geplast? (Hart van Nederland)

Heeft doodgestoken man in <em>Amsterdam</em> op straat over dakloze geplast? (<em>Hart van Nederland</em>) In de nacht van donderdag op vrijdag is een 23-jarige man in Amsterdam doodgestoken door een man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Een politiewoordvoerder heeft aan Hart van Nederland laten weten dat de politie een 55-jarige verdachte aan heeft gehouden. De geruchten doen de ronde dat het slachtoffer voorafgaand aan de steekpartij op straat over de dakloze man zou hebben geplast. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: jong meisje in zorgwekkende toestand naar ziekenhuis gebracht in Rotterdam Bekijk deze video » Man overleden door steekpartij op Hoofddorpplein in Amsterdam (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Heftig: voorbijganger ziet lichaam bij Gelderlandplein Amsterdam liggen Bekijk deze video »
Nieuws :
Friday 9 August om 19:47

In de nacht van donderdag op vrijdag is een 23-jarige man in Amsterdam doodgestoken door een man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Een politiewoordvoerder heeft aan Hart van Nederland laten weten dat de politie een 55-jarige verdachte aan heeft gehouden. De geruchten doen de ronde dat het slachtoffer voorafgaand aan de steekpartij op straat over de dakloze man zou hebben geplast.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's