Man overleden door steekpartij op Hoofddorpplein in Amsterdam (Hart van Nederland)

Man overleden door steekpartij op Hoofddorpplein in Amsterdam (Hart van Nederland)

Man overleden door steekpartij op Hoofddorpplein in Amsterdam (<em>Hart van Nederland</em>) In de nacht van donderdag op vrijdag is in Amsterdam een man om het leven gekomen bij een steekpartij. Het incident vond rond 02.00 uur plaats op het Hoofddorpplein in Amsterdam-Zuid. De politie meldt dat er een verdachte is aangehouden, er wordt nog onderzocht wat er precies is gebeurd. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Zien: Femke Bol nu al geëerd met eigen taart (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Woning ouders Sieneke in Nijmegen beschoten: ‘Met mijn ouders gaat het goed’ (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: jong meisje in zorgwekkende toestand naar ziekenhuis gebracht in Rotterdam Bekijk deze video »
Nieuws :
Friday 9 August om 09:13

In de nacht van donderdag op vrijdag is in Amsterdam een man om het leven gekomen bij een steekpartij. Het incident vond rond 02.00 uur plaats op het Hoofddorpplein in Amsterdam-Zuid. De politie meldt dat er een verdachte is aangehouden, er wordt nog onderzocht wat er precies is gebeurd.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's