Johan Derksen voor derde keer in korte tijd in het ziekenhuis (Shownieuws)

Johan Derksen voor derde keer in korte tijd in het ziekenhuis (Shownieuws)

Johan Derksen voor derde keer in korte tijd in het ziekenhuis (<em>Shownieuws</em>) Johan Derksen kan nog niet echt genieten van zijn vakantie, want de analyticus is wederom onder het mes gegaan. Derksen is opnieuw geopereerd aan een liesbreuk. John de Bever weet meerDerksen kan eindelijk even rust pakken tijdens de zomerstop van Vandaag Inside, maar daar komt nog weinig van terecht. In april werd Derksen al eens geopereerd aan een liesbreuk, vervolgens moest dat nog een keer gebeuren en nu wordt Johan wederom geholpen aan een liesbreuk maar dan aan de andere kant. Zijn goede vriend John de Bever vertelt meer over hoe het met Derksen gaat bij Shownieuws Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Discriminatie.nl doet aangifte tegen Johan Derksen vanwege racisme (Shownieuws) Bekijk deze video » Johan Derksen: 'Of ik René en Wilfred tijdens de vakantie ga opzoeken?' Bekijk deze video » Waar gaan Mark Rutte, De Meilandjes en Johan Derksen op vakantie? Bekijk deze video »
Talkshow :
Monday 29 July om 09:00

Johan Derksen kan nog niet echt genieten van zijn vakantie, want de analyticus is wederom onder het mes gegaan. Derksen is opnieuw geopereerd aan een liesbreuk.

John de Bever weet meer
Derksen kan eindelijk even rust pakken tijdens de zomerstop van Vandaag Inside, maar daar komt nog weinig van terecht. In april werd Derksen al eens geopereerd aan een liesbreuk, vervolgens moest dat nog een keer gebeuren en nu wordt Johan wederom geholpen aan een liesbreuk maar dan aan de andere kant. Zijn goede vriend John de Bever vertelt meer over hoe het met Derksen gaat bij Shownieuws

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's