Politie roept getuigen fatale mishandeling in Den Haag op zich te melden (HvNL)

Politie roept getuigen fatale mishandeling in Den Haag op zich te melden (HvNL)

Politie roept getuigen fatale <em>mishandeling</em> in <em>Den Haag</em> op zich te melden (<em>HvNL</em>) De politie in Den Haag roept getuigen van de fatale mishandeling van een 23-jarige Somalische man vorig weekend, op zich te melden. Men is op zoek naar vier verdachten. De politie voert een passantenonderzoek uit en er zijn inmiddels borden geplaatst. Deze hebben al tot een aantal telefoontjes geleid vertelt een woordvoerder in Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Foutje! Automobilist neemt verkeerde afslag en staat vast op trap in Den Haag (HvNL) Bekijk deze video » Hart van Nederland: zaak vermoorde Natascha na 34 jaar nog steeds niet opgelost (video) Bekijk deze video » Klanten klusbedrijf van Help, mijn man is klusser! kunnen nieuwe vloer wel vergeten na moord (HvNL) Bekijk deze video »
Nieuws :
Sunday 28 July om 10:32

De politie in Den Haag roept getuigen van de fatale mishandeling van een 23-jarige Somalische man vorig weekend, op zich te melden. Men is op zoek naar vier verdachten. De politie voert een passantenonderzoek uit en er zijn inmiddels borden geplaatst. Deze hebben al tot een aantal telefoontjes geleid vertelt een woordvoerder in Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's