B&B vol liefde: praat Charlotte haar mond voorbij over liefdesavontuur van Mike?!

B&B vol liefde: praat Charlotte haar mond voorbij over liefdesavontuur van Mike?!

Friday 26 July om 12:00

Charlotte reisde in B&B vol liefde af naar Spanje om te daten met Mike. Helaas werden de twee niet verliefd, maar het lijkt erop dat Charlotte bij RTL Boulevard wel haar mond voorbijpraat over het liefdesavontuur van Mike.

Geen aantrekkingskracht Mike en Charlotte
Charlotte vertelt dat zij en Mike geen aantrekkingskracht voelden, wel heeft ze aan het programma een mooie vriendschap overgehouden met Noor. Dan zegt Charlotte dat ze nu geen contact meer heeft met Mike. En vervolgens zegt ze iets wat wellicht verraadt hoe het verder gaat met Mike en de liefde…

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

B&B vol liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

<em>B&amp;B vol liefde</em>: praat Charlotte haar mond voorbij over liefdesavontuur van Mike?! Charlotte reisde in B&B vol liefde af naar Spanje om te daten met Mike. Helaas werden de twee niet verliefd, maar het lijkt erop dat Charlotte bij RTL Boulevard wel haar mond voorbijpraat over het liefdesavontuur van Mike. Geen aantrekkingskracht Mike en CharlotteCharlotte vertelt dat zij en Mike geen aantrekkingskracht voelden, wel heeft ze aan het programma een mooie vriendschap overgehouden met Noor. Dan zegt Charlotte dat ze nu geen contact meer heeft met Mike. En vervolgens zegt ze iets wat wellicht verraadt hoe het verder gaat met Mike en de liefde… Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. B&B vol liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Zien: Henry van Loon imiteert joggende Albert en Malgosia uit B&B Vol Liefde Bekijk deze video » René (B&B Vol Liefde): 'Ik hoor Sandra nog steeds kakelen in mijn hoofd' (video) Bekijk deze video » Joop baalt en moppert in B&B vol liefde: 'Anja vindt Peter echt leuk' Bekijk deze video »
TV :
B&B vol liefde: praat Charlotte haar mond voorbij over liefdesavontuur van Mike?!

Actuele video's

Meer actuele video's