Nieuw seizoen Holland's Got Talent start 6 september bij RTL 4: bekijk eerste beelden

Nieuw seizoen Holland's Got Talent start 6 september bij RTL 4: bekijk eerste beelden

Nieuw seizoen <em>Holland's Got Talent</em> start 6 september bij RTL 4: bekijk eerste beelden Binnenkort gaat bij RTL 4 een nieuw seizoen van Holland's Got Talent van start. Er staan weer nieuwe kandidaten klaar om te laten zien wat ze in huis hebben. Het gaat hier wederom om de meest uiteenlopende talenten. Zo zien we in de eerste beelden dat er wordt gezongen en gedanst, maar ook een jongen die blokfluit speelt met zijn neus en zingende popen in een snackbar… Bekijk de beelden van Holland's Got Talent hieronder. Het nieuwe seizoen van Holland's Got Talent is vanaf 6 september iedere vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Holland's Got Talent (@hollandsgottalent) Holland's Got Talent: Rachella schittert met Too Much Love Will Kill You (video) Bekijk deze video » Video: Holland's Got Talent-winnaars investeren geld in 'toekomst en studieschuld' Bekijk deze video » Zien: lenige Luke laat jury opnieuw sidderen in finale Holland's Got Talent (video) Bekijk deze video »
Thursday 25 July om 15:22

Binnenkort gaat bij RTL 4 een nieuw seizoen van Holland's Got Talent van start. Er staan weer nieuwe kandidaten klaar om te laten zien wat ze in huis hebben. Het gaat hier wederom om de meest uiteenlopende talenten. Zo zien we in de eerste beelden dat er wordt gezongen en gedanst, maar ook een jongen die blokfluit speelt met zijn neus en zingende popen in een snackbar…

Bekijk de beelden van Holland's Got Talent hieronder.

Het nieuwe seizoen van Holland's Got Talent is vanaf 6 september iedere vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's