Deel 1 van Emily In Paris seizoen 4 vanaf 15 augustus bij Netflix: bekijk de trailer

Deel 1 van Emily In Paris seizoen 4 vanaf 15 augustus bij Netflix: bekijk de trailer

Thursday 25 July om 14:39

Binnenkort kun je weer genieten van een nieuw seizoen van Emily In Paris. De naam zegt het al, deze serie volgt Emily Cooper (een rol van Lily Collins) die in Parijs gaat wonen en werken als marketeer. In dit vierde seizoen is Emily single maar in de trailer lijkt het erop dat ze toch weer gaat voor een oude liefde, kiest ze voor Gabriel of Alfie? Deze reeks bestaat uit 10 afleveringen en wordt in twee delen gelanceerd.

Deel 1 van Emily In Paris seizoen 4 is te zien vanaf 15 augustus bij Netflix, deel 2 vanaf 12 september. Bekijk de trailer voor het eerste deel van Emily In Paris seizoen 4 hieronder.

Deel 1 van <em>Emily In Paris</em> seizoen 4 vanaf 15 augustus bij <em>Netflix</em>: bekijk de trailer Binnenkort kun je weer genieten van een nieuw seizoen van Emily In Paris. De naam zegt het al, deze serie volgt Emily Cooper (een rol van Lily Collins) die in Parijs gaat wonen en werken als marketeer. In dit vierde seizoen is Emily single maar in de trailer lijkt het erop dat ze toch weer gaat voor een oude liefde, kiest ze voor Gabriel of Alfie? Deze reeks bestaat uit 10 afleveringen en wordt in twee delen gelanceerd. Deel 1 van Emily In Paris seizoen 4 is te zien vanaf 15 augustus bij Netflix, deel 2 vanaf 12 september. Bekijk de trailer voor het eerste deel van Emily In Paris seizoen 4 hieronder. Allerlaatste seizoen Élite vanaf 26 juli te zien: bekijk de trailer Bekijk deze video » Oproep Jandino aan jou om in nieuwe Netflix film 'Bad Boa's' te spelen (Shownieuws) Bekijk deze video » Zien: dit is de huwelijkskandidaat in Bridgerton seizoen 4 Bekijk deze video »
Trailer :
Deel 1 van Emily In Paris seizoen 4 vanaf 15 augustus bij Netflix: bekijk de trailer

Actuele video's

Meer actuele video's