Au pairs: Bibi is woest als gastmoeder haar eruit schopt, 'waardeloze trut!'

Au pairs: Bibi is woest als gastmoeder haar eruit schopt, 'waardeloze trut!'

<em>Au pairs</em>: Bibi is woest als gastmoeder haar eruit schopt, 'waardeloze trut!' In Au pairs is Bibi woedend op haar gastmoeder. Bibi is eruit geschopt en ze doet haar verhaal. Hierbij laat de babysitter ook een gesprek zien tussen de twee op haar telefoon. “Ashley is oprecht een van de zwakste en zieligste personen waar ik ooit mee te maken heb gehad”, briest Bibi. “Ik vind haar gewoon echt een waardeloze trut!” Bekijk de beelden van Au pairs hieronder. Au pairs is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 3. Je kunt de beste fragmenten van Au pairs terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door ☰ BNNVARA (@bnnvara) Au pairs: Melanie woest als moeder de baby alleen achterlaat voor gratis lamp Bekijk deze video » Bibi krijgt handboek in Au pairs: 'Als je koorts hebt, gaan we je isoleren' Bekijk deze video » Au pairs: Bibi gefrustreerd door schreeuwende moeder gastgezin, 'pleur op!' Bekijk deze video »
Thursday 25 July om 11:49

In Au pairs is Bibi woedend op haar gastmoeder. Bibi is eruit geschopt en ze doet haar verhaal. Hierbij laat de babysitter ook een gesprek zien tussen de twee op haar telefoon. “Ashley is oprecht een van de zwakste en zieligste personen waar ik ooit mee te maken heb gehad”, briest Bibi. “Ik vind haar gewoon echt een waardeloze trut!”

Bekijk de beelden van Au pairs hieronder.

Au pairs is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 3. Je kunt de beste fragmenten van Au pairs terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's