Dansen of high heals? Connie Witteman/Vanessa weet het wel (Shownieuws)

Dansen of high heals? Connie Witteman/Vanessa weet het wel (Shownieuws)

Dansen of high heals? <em>Connie Witteman</em>/Vanessa weet het wel (<em>Shownieuws</em>) Tom Goderie ging voor Shownieuws langs bij Connie Witteman. De zangeres bereidt zich voor op haar comeback op Milkshake, het jaarlijkse gender inclusieve dancefestival rondom Pride Amsterdam. High healsOp de vraag of ze gaat dansen of liever high heals draagt is het antwoord snel gegeven. Bekijk de prachtige schoenen die Vanessa uit LA heeft gekregen hierboven. Mochten ze niet passen, dan hangt ze ze wel in haar oren! Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Marc-Marie Huijbregts onthult bijzondere beautytip in podcast (Shownieuws) Bekijk deze video » Bijzondere rol voor Patty Brard op dochter Priscilla's bruiloft (Shownieuws) Bekijk deze video » Connie Witteman: 'Wie zit er nog op mij te wachten?' Bekijk deze video »
Entertainment :
Sunday 21 July om 10:02

Tom Goderie ging voor Shownieuws langs bij Connie Witteman. De zangeres bereidt zich voor op haar comeback op Milkshake, het jaarlijkse gender inclusieve dancefestival rondom Pride Amsterdam.

High heals
Op de vraag of ze gaat dansen of liever high heals draagt is het antwoord snel gegeven. Bekijk de prachtige schoenen die Vanessa uit LA heeft gekregen hierboven. Mochten ze niet passen, dan hangt ze ze wel in haar oren!

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's