Bonnie St. Claire na scheiding van Anne Jan: 'We zijn weer soulmates geworden'

Bonnie St. Claire na scheiding van Anne Jan: 'We zijn weer soulmates geworden'

<em>Bonnie St. Claire</em> na scheiding van Anne Jan: 'We zijn weer soulmates geworden' Bonnie St. Claire gaat tegenwoordig als vrijgezel door het leven, vorig jaar liet de zangeres weten dat zij en de 20 jaar jongere Anne Jan uit elkaar gingen. Maar het einde van een relatie kan ook een nieuw begin betekenen, want Anne Jan heeft haar bijvoorbeeld naar de Nijmeegse Vierdaagse gebracht. De twee hebben nog altijd goed contact. “We zijn weer soulmates geworden.” En is Bonnie dan ook weer aan het daten? Ze vertelt het aan Shownieuws. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zien: groot feest Nijmeegse Vierdaagse met Frans Bauer, Roy Donders en Imca Marina Bekijk deze video » Lee Towers in de war door show De Bevers in Ahoy: 'Is John of Kees de artiest?' Bekijk deze video » Breaking: deze zeer bekende Nederlandse zangeres gaat scheiden na huwelijk van 19 jaar Bekijk deze video »
Entertainment :
Friday 19 July om 14:33

Bonnie St. Claire gaat tegenwoordig als vrijgezel door het leven, vorig jaar liet de zangeres weten dat zij en de 20 jaar jongere Anne Jan uit elkaar gingen. Maar het einde van een relatie kan ook een nieuw begin betekenen, want Anne Jan heeft haar bijvoorbeeld naar de Nijmeegse Vierdaagse gebracht. De twee hebben nog altijd goed contact. “We zijn weer soulmates geworden.” En is Bonnie dan ook weer aan het daten? Ze vertelt het aan Shownieuws.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's