Zaterdag in Het Vuur van de Friezen: 'Friezen hakten de Hollanders in de pan'

Zaterdag in Het Vuur van de Friezen: 'Friezen hakten de Hollanders in de pan'

Zaterdag in <em>Het Vuur van de Friezen</em>: 'Friezen hakten de Hollanders in de pan' In Het Vuur van de Friezen vertelt Nynke de Jong meer over de Slag bij Warns. Het gaat over de geschiedenis van de Friezen en hun verlangen naar vrijheid. In 1345 maakte Willem IV de overtocht van Holland om Friesland aan te vallen, maar dat werd een grote mislukking. Volgens De Jong hakten de Friezen de Hollanders in de pan… Bekijk de beelden van Het Vuur van de Friezen hieronder. Het Vuur van de Friezen is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op NPO 2. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Omroep MAX (@omroepmax_) Bijzondere beelden: Noorderlicht boven de Waddenzee Bekijk deze video » Bed & Breakfast in Friesland: kijkers gaan weer los op X! Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Kees, uitvinder van tijdmachine en heks Margreet vallen beide op 'toxic partners' Bekijk deze video »
Friday 19 July om 13:52

In Het Vuur van de Friezen vertelt Nynke de Jong meer over de Slag bij Warns. Het gaat over de geschiedenis van de Friezen en hun verlangen naar vrijheid. In 1345 maakte Willem IV de overtocht van Holland om Friesland aan te vallen, maar dat werd een grote mislukking. Volgens De Jong hakten de Friezen de Hollanders in de pan…

Bekijk de beelden van Het Vuur van de Friezen hieronder. Het Vuur van de Friezen is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op NPO 2.

Actuele video's

Meer actuele video's