Jackson & Malone nu te zien bij Videoland: bekijk patiënt die rechercheurs aanvalt

Jackson & Malone nu te zien bij Videoland: bekijk patiënt die rechercheurs aanvalt

<em>Jackson &amp; Malone</em> nu te zien bij Videoland: bekijk patiënt die rechercheurs aanvalt Vanaf vandaag kun je bij Videoland kijken naar de nieuwe serie Jackson & Malone. Dit is een absurdistische misdaadserie met Hans Teeuwen en Kevin Janssens in de hoofdrol. Zij spelen rechercheurs die een zaak in Spulne moeten oplossen: ouderen worden op brute wijze vermoord in het gezellige dorp. In een fragment is te zien dat dit onderzoek niet vlekkeloos verloopt, in het ziekenhuis worden ze aangevallen door een patiënt. Jackson & Malone is vanaf vrijdag 19 juli te streamen bij Videoland. Je kunt het fragment van Jackson & Malone bekijken in de video hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) Aran Bade op bezoek bij Hans Teeuwen, maar mag niet in de kelder kijken (video) Bekijk deze video » Hans Teeuwen en Huub Stapel komen op voor Joden met oranje keppeltjes (video) Bekijk deze video » Jackson & Malone met Hans Teeuwen vanaf 19 juli bij Videoland: bekijk de trailer Bekijk deze video »
Friday 19 July om 11:46

Vanaf vandaag kun je bij Videoland kijken naar de nieuwe serie Jackson & Malone. Dit is een absurdistische misdaadserie met Hans Teeuwen en Kevin Janssens in de hoofdrol. Zij spelen rechercheurs die een zaak in Spulne moeten oplossen: ouderen worden op brute wijze vermoord in het gezellige dorp. In een fragment is te zien dat dit onderzoek niet vlekkeloos verloopt, in het ziekenhuis worden ze aangevallen door een patiënt.

Jackson & Malone is vanaf vrijdag 19 juli te streamen bij Videoland. Je kunt het fragment van Jackson & Malone bekijken in de video hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's