Zwangere Amy Rose in tranen door verrassing: bekijk de ontroerende beelden

Zwangere Amy Rose in tranen door verrassing: bekijk de ontroerende beelden

Zwangere <em>Amy Rose</em> in tranen door verrassing: bekijk de ontroerende beelden Amy Rose ontmoette in Winter vol liefde de liefde van haar leven en daarvoor moest ze haar koffers pakken. Inmiddels woont ze al een tijdje bij Saul in Zwitserland en ze verwachten hun eerste kindje. Amy Rose ziet haar familie wellicht vanwege de afstand niet zo vaak als ze zou willen, maar gelukkig kwam haar moeder op visite. Maar Amy Rose is in tranen als haar op het vliegveld nog een verrassing staat te wachten… Bekijk de beelden van Shownieuws met beelden van social media hierboven. Je kunt de beste fragmenten van Winter vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Zwangere Amy Rose: 'Ik ben af en toe een heks tegen Saul' (Winter vol liefde) Bekijk deze video » Amy Rose en Saul (Winter vol liefde) onthullen in video: een zoon of dochter? Bekijk deze video » Els in B&B Vol Liefde: 'Het monster van Loch Ness zit naast je' Bekijk deze video »
Entertainment :
Friday 19 July om 10:15

Amy Rose ontmoette in Winter vol liefde de liefde van haar leven en daarvoor moest ze haar koffers pakken. Inmiddels woont ze al een tijdje bij Saul in Zwitserland en ze verwachten hun eerste kindje. Amy Rose ziet haar familie wellicht vanwege de afstand niet zo vaak als ze zou willen, maar gelukkig kwam haar moeder op visite. Maar Amy Rose is in tranen als haar op het vliegveld nog een verrassing staat te wachten…

Bekijk de beelden van Shownieuws met beelden van social media hierboven. Je kunt de beste fragmenten van Winter vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's