Frans Bauer onder politiebegeleiding over straat: volkszanger vertelt waarom

Frans Bauer onder politiebegeleiding over straat: volkszanger vertelt waarom

<em>Frans Bauer</em> onder politiebegeleiding over straat: volkszanger vertelt waarom Er gingen bijzondere beelden rond van Frans Bauer, daarop is te zien dat hij onder politiebegeleiding over straat rijdt. Bij Shownieuws blijkt echter dat hij niet als een maniak heeft gereden en vervolgens door de politie is gepakt. Het heeft te maken met zijn enorme populariteit… Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bijzondere verrassing voor Frans Bauer in Shownieuws: 'Lekker sporten en gezond eten' (video) Bekijk deze video » Rooijakkers over de vloer: Art bezoekt Frans Bauer in zijn vaste schoonheidssalon Bekijk deze video » Frans Bauer wil act met het hele gezin in Ahoy: 'Maris en Jan nog niet akkoord' Bekijk deze video »
Entertainment :
Thursday 18 July om 14:49

Er gingen bijzondere beelden rond van Frans Bauer, daarop is te zien dat hij onder politiebegeleiding over straat rijdt. Bij Shownieuws blijkt echter dat hij niet als een maniak heeft gereden en vervolgens door de politie is gepakt. Het heeft te maken met zijn enorme populariteit…

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's