B&B vol liefde: eenzame nacht voor Marcel in Afrika, 'moet wat over hebben voor de liefde'

B&B vol liefde: eenzame nacht voor Marcel in Afrika, 'moet wat over hebben voor de liefde'

Thursday 18 July om 14:33

In B&B vol liefde arriveert Marcel bij Mirjam in Zuid-Afrika voor een date-avontuur. Na een lange reis van anderhalve dag is hij wel toe aan een douche, maar dat zit er niet in. In zijn lodge is namelijk geen water, wifi of elektriciteit aanwezig. “Het wordt een lonely night in Afrika”, zegt Marcel. Toch blijft hij positief. “Je moet er wat voor over hebben om voor de liefde te gaan.”

Bekijk de video van B&B vol liefde hieronder.

B&B vol liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

<em>B&amp;B vol liefde</em>: eenzame nacht voor Marcel in Afrika, 'moet wat over hebben voor de liefde' In B&B vol liefde arriveert Marcel bij Mirjam in Zuid-Afrika voor een date-avontuur. Na een lange reis van anderhalve dag is hij wel toe aan een douche, maar dat zit er niet in. In zijn lodge is namelijk geen water, wifi of elektriciteit aanwezig. “Het wordt een lonely night in Afrika”, zegt Marcel. Toch blijft hij positief. “Je moet er wat voor over hebben om voor de liefde te gaan.” Bekijk de video van B&B vol liefde hieronder. B&B vol liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Els in B&B Vol Liefde: 'Het monster van Loch Ness zit naast je' Bekijk deze video » Hilarisch: Jelka & Henry imiteren B&B Vol Liefde Bekijk deze video » Paul uit B&B Vol Liefde: 'Deze tip gaf ik mijn zus Ammarie' Bekijk deze video »
TV :
B&B vol liefde: eenzame nacht voor Marcel in Afrika, 'moet wat over hebben voor de liefde'

Actuele video's

Meer actuele video's