Wendy van Hout zingt 'Alles' van Brian Voet, idee voor nieuwe single?

Wendy van Hout zingt 'Alles' van Brian Voet, idee voor nieuwe single?

Wendy van Hout zingt '<em>Alles</em>' van Brian Voet, idee voor nieuwe single? Nu het langzaam weer wat beter gaat met Mark Gillis, die vanwege een longontsteking in een kunstmatige coma werd gehouden, is het misschien tijd voor Wendy van Hout om de microfoon weer eens op te pakken en een tweede single uit te brengen. Haar eerste nummer, Meisje van de handel, kreeg nogal wat reacties en over publiciteit had de vriendin van Peter in ieder geval niks te klagen. Eerder dit jaar zagen we hoe Wendy het nummer Alles van Brian Voet ten gehore bracht op een feestje. Is het misschien een idee om dat nummer nu op te nemen en uit te brengen? Hoe Wendy's versie van Alles klinkt zie je hierboven, in de aflevering van Massa is Kassa. Je ziet het optreden na 39min00. Bekijk ook Wendy is er voor Peter Gillis in lastige tijden: 'Even in stilte met elkaar zijn' Bekijk deze video » Paul uit B&B Vol Liefde: 'Deze tip gaf ik mijn zus Ammarie' Bekijk deze video »
TV :
Thursday 18 July om 13:35

Nu het langzaam weer wat beter gaat met Mark Gillis, die vanwege een longontsteking in een kunstmatige coma werd gehouden, is het misschien tijd voor Wendy van Hout om de microfoon weer eens op te pakken en een tweede single uit te brengen. Haar eerste nummer, Meisje van de handel, kreeg nogal wat reacties en over publiciteit had de vriendin van Peter in ieder geval niks te klagen. Eerder dit jaar zagen we hoe Wendy het nummer Alles van Brian Voet ten gehore bracht op een feestje. Is het misschien een idee om dat nummer nu op te nemen en uit te brengen?

Hoe Wendy's versie van Alles klinkt zie je hierboven, in de aflevering van Massa is Kassa. Je ziet het optreden na 39min00.

Actuele video's

Meer actuele video's