Genieten van nieuw seizoen B&B Vol Liefde! Op X gaan kijkers weer los op B&B eigenaren en gasten

Genieten van nieuw seizoen B&B Vol Liefde! Op X gaan kijkers weer los op B&B eigenaren en gasten

Genieten van nieuw seizoen <em>B&amp;B Vol Liefde</em>! Op X gaan kijkers weer los op B&amp;B eigenaren en gasten Zie boven een interview met Art Rooijakkers in de 538 Ochtendshow over het nieuwe seizoen B&B Vol Liefde Het nieuwe seizoen B&B Vol Liefde is nog maar net van start maar het is nu al genieten! Op X gaan kijkers weer los op de B&B eigenaren en hun gasten: Als je denkt dat het niet ongemakkelijker kan... 'Hoi, alles goed?'#benbvolliefde pic.twitter.com/GzpseNaveQ— Marije Ennik (@Marijetwente) July 16, 2024 Geweldige man, die Thijz (met een popi-jopie-z-aan-het-eind)! draagt zelf een plastic tasje waar bijna niks in zit en laat zijn date sjouwen. Wat een lomperik! #benbvolliefde pic.twitter.com/wpSpjzizUZ— Marja (@MarjaEPC) July 16, 2024 “Je bent op zoek naar iemand waar je zo min mogelijk irritaties bij hebt.”Robert Jan stelt niet heel hoge eisen aan een relatie ? #benbvolliefde pic.twitter.com/pROK40La6V— ???????? (@jenzand) July 16, 2024 In één keer zie je het.#benbvolliefde pic.twitter.com/7NyBrBhUeQ— Remco (@Topdob11) July 16, 2024 B&B vol liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook 'Art Rooijakkers (B&B Vol Liefde) is zo aardig, dat is irritant gewoon' Bekijk deze video » Kijkcijfers maandag: weet B&B Vol Liefde De Oranjezomer te verslaan? Bekijk deze video » B&B Vol Liefde: is Robert Jan een typetje? Bekijk deze video »
TV :
Tuesday 16 July om 21:27

Zie boven een interview met Art Rooijakkers in de 538 Ochtendshow over het nieuwe seizoen B&B Vol Liefde

Het nieuwe seizoen B&B Vol Liefde is nog maar net van start maar het is nu al genieten! Op X gaan kijkers weer los op de B&B eigenaren en hun gasten:

B&B vol liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's