Misdaadserie The Tower vanaf donderdag te zien bij NPO 2: bekijk de trailer

Misdaadserie The Tower vanaf donderdag te zien bij NPO 2: bekijk de trailer

Monday 15 July om 12:46

Vanaf donderdag kun je bij NPO 3 kijken naar de misdaadserie The Tower. Het verhaal draait om rechercheurs Sarah Collins en Steve Bradshaw, zij vinden onderaan een wolkenkrabber in Londen twee doden. Op het dak treffen ze een agente en een bange jongen aan. Ze starten een onderzoek en proberen het mysterie te ontrafelen, wat is er precies gebeurd en wat hebben deze mensen met elkaar te maken?

The Tower is vanaf donderdag 18 juli wekelijks te zien op NPO 2 en te streamen bij NPO Start. Bekijk de trailer van The Tower hieronder.

Misdaadserie <em>The Tower</em> vanaf donderdag te zien bij NPO 2: bekijk de trailer Vanaf donderdag kun je bij NPO 3 kijken naar de misdaadserie The Tower. Het verhaal draait om rechercheurs Sarah Collins en Steve Bradshaw, zij vinden onderaan een wolkenkrabber in Londen twee doden. Op het dak treffen ze een agente en een bange jongen aan. Ze starten een onderzoek en proberen het mysterie te ontrafelen, wat is er precies gebeurd en wat hebben deze mensen met elkaar te maken? The Tower is vanaf donderdag 18 juli wekelijks te zien op NPO 2 en te streamen bij NPO Start. Bekijk de trailer van The Tower hieronder. Comedy The Dadchelor vanaf 15 augustus in de bioscoop: bekijk hier de trailer Bekijk deze video » Allerlaatste seizoen Élite vanaf 26 juli te zien: bekijk de trailer Bekijk deze video » Dramaserie Laura H start 1 september op NPO 3: bekijk hier de trailer Bekijk deze video »
Trailer :
Misdaadserie The Tower vanaf donderdag te zien bij NPO 2: bekijk de trailer

Actuele video's

Meer actuele video's