Ria over verlies ouders in De echo van MH17: 'Kreeg van ieder een handje vol botjes'

Ria over verlies ouders in De echo van MH17: 'Kreeg van ieder een handje vol botjes'

Ria over verlies ouders in <em>De echo van MH17</em>: 'Kreeg van ieder een handje vol botjes' In De echo van MH17 vertelt Ria over het verlies van haar ouders bij de MH17-ramp. In 2014 werd het vliegtuig neergehaald boven Oekraïne, alle inzittenden kwamen hierbij om het leven. Ria was dankbaar dat ze nog iets van haar ouders terug heeft gekregen, ook al was het een handje vol botjes. “Het was bijna ongeloofwaardig. Dat je je ouders in zo’n klein zakje in je handen hebt.” Bekijk het fragment van De echo van MH17 hieronder. De echo van MH17 is vanaf maandag 15 juli dagelijks om 22.10 uur te zien op NPO 2. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door KRO-NCRV (@kro.ncrv) Docu De echo van MH17 vanaf 15 juli op NPO 2: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » De echo van MH17: Wim en Gerda verloren zoon, 'voel nog steeds zijn armen om me heen' Bekijk deze video »
Monday 15 July om 11:32

In De echo van MH17 vertelt Ria over het verlies van haar ouders bij de MH17-ramp. In 2014 werd het vliegtuig neergehaald boven Oekraïne, alle inzittenden kwamen hierbij om het leven. Ria was dankbaar dat ze nog iets van haar ouders terug heeft gekregen, ook al was het een handje vol botjes. “Het was bijna ongeloofwaardig. Dat je je ouders in zo’n klein zakje in je handen hebt.”

Bekijk het fragment van De echo van MH17 hieronder. De echo van MH17 is vanaf maandag 15 juli dagelijks om 22.10 uur te zien op NPO 2.

Actuele video's

Meer actuele video's