De echo van MH17: Wim en Gerda verloren zoon, 'voel nog steeds zijn armen om me heen'

De echo van MH17: Wim en Gerda verloren zoon, 'voel nog steeds zijn armen om me heen'

<em>De echo van MH17</em>: Wim en Gerda verloren zoon, 'voel nog steeds zijn armen om me heen' In de docuserie De echo van MH17 vertellen Wim en Gerda dat ze hun zoon Laurens en schoondochter Karlijn hebben verloren. Ze zaten in het vliegtuig dat in 2014 werd neergehaald boven Oekraïne en al snel had Gerda een bijzondere droom over haar zoon. “En als ik mijn ogen dicht doe, dan voel ik nog steeds die armen om me heen. Zo prachtig.” Bekijk het fragment van De echo van MH17 hieronder. De echo van MH17 is vanaf maandag 15 juli dagelijks om 22.10 uur te zien op NPO 2. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door KRO-NCRV (@kro.ncrv) ZIEN: De 10 best bekeken video's van Gids.tv in 2023 Bekijk deze video » Op X uiteenlopende reacties op beoogd premier Dick Schoof Bekijk deze video » Docu De echo van MH17 vanaf 15 juli op NPO 2: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »
Thursday 11 July om 14:59

In de docuserie De echo van MH17 vertellen Wim en Gerda dat ze hun zoon Laurens en schoondochter Karlijn hebben verloren. Ze zaten in het vliegtuig dat in 2014 werd neergehaald boven Oekraïne en al snel had Gerda een bijzondere droom over haar zoon. “En als ik mijn ogen dicht doe, dan voel ik nog steeds die armen om me heen. Zo prachtig.”

Bekijk het fragment van De echo van MH17 hieronder. De echo van MH17 is vanaf maandag 15 juli dagelijks om 22.10 uur te zien op NPO 2.

Actuele video's

Meer actuele video's