Code van Coppens: Sem spuit moeder Wendy van Dijk onder met ketchup

Code van Coppens: Sem spuit moeder Wendy van Dijk onder met ketchup

<em>Code van Coppens</em>: Sem spuit moeder Wendy van Dijk onder met ketchup In Code van Coppens krijgt Wendy van Dijk het zwaar te verduren. In een ‘snackbar’ moet ze samen met haar zoon Sem opdrachten uitvoeren om verder te komen in het spel, maar de presentatrice komt niet ongeschonden uit de strijd. Ineens gaat de ketchup-spuit los en Wendy zit helemaal onder… Bekijk de beelden van Code van Coppens hieronder. Code van Coppens is elke zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Code van Coppens terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) The Big Bang is vanaf 14 september te zien bij SBS6: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » BN’ers gaan stuk in The Big Bang, Tooske Ragas: ‘Ik ben blij dat ik nog leef’ Bekijk deze video » Code van Coppens: zonnende John de Bever verstaat niets van Kees' aanwijzingen Bekijk deze video »
Monday 15 July om 10:44

In Code van Coppens krijgt Wendy van Dijk het zwaar te verduren. In een ‘snackbar’ moet ze samen met haar zoon Sem opdrachten uitvoeren om verder te komen in het spel, maar de presentatrice komt niet ongeschonden uit de strijd. Ineens gaat de ketchup-spuit los en Wendy zit helemaal onder…

Bekijk de beelden van Code van Coppens hieronder.

Code van Coppens is elke zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Code van Coppens terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's