Panda Wu Wen bevalt van twee jongen in Ouwehands Dierenpark, een is overleden (video)

Panda Wu Wen bevalt van twee jongen in Ouwehands Dierenpark, een is overleden (video)

<em>Panda Wu Wen</em> bevalt van twee jongen in Ouwehands Dierenpark, een is overleden (video) Mooi maar ook triest nieuws voor Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Panda Wu Wen is vrijdagavond bevallen van twee jongen. Een begon gelijk te piepen, maar een ander veel kleiner jong is vlak na de geboorte overleden. De reuzenpanda beviel in 2020 al van Fan Xing, zij is vorig jaar naar China overgebracht. Het is bijzonder dat de panda nu al twee gezonde jongen op de wereld heeft gezet, panda’s zijn maar een paar dagen per jaar vruchtbaar. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Chaos na explosie, twaalf woningen ontruimd in Rotterdam (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Vandaag Inside: wat als Trump wél zou zijn gedood? Bekijk deze video » Enorme brand bij Arriva in Maastricht: bekijk de beelden Bekijk deze video »
Nieuws :
Monday 15 July om 10:57

Mooi maar ook triest nieuws voor Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Panda Wu Wen is vrijdagavond bevallen van twee jongen. Een begon gelijk te piepen, maar een ander veel kleiner jong is vlak na de geboorte overleden. De reuzenpanda beviel in 2020 al van Fan Xing, zij is vorig jaar naar China overgebracht. Het is bijzonder dat de panda nu al twee gezonde jongen op de wereld heeft gezet, panda’s zijn maar een paar dagen per jaar vruchtbaar.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's