Onthulling monument Peter R. de Vries op Leidseplein maandag LIVE op tv te zien

Onthulling monument Peter R. de Vries op Leidseplein maandag LIVE op tv te zien

Monday 15 July om 10:01

Maandagmiddag wordt in Amsterdam, precies drie jaar na het overlijden van Peter R. de Vries, een monument ('Tegen alle stromen in') ter nagedachtenis aan de vermoorde misdaadverslaggever onthuld op het Leidseplein. Het werd ontworpen door beeldend kunstenaar Rini Hurkmans.

Speciale uitzendingen op NPO1
Omroep MAX doet om 15:00 uur op NPO1 live verslag van deze bijzondere gebeurtenis en om 17:10 uur presenteren Dionne Stax en Jan Slagter een speciale uitzending van Tijd voor MAX, waarin onder andere Femke Halsema en Kees van der Spek te gast zullen zijn.

De aankondiging van het programma over Peter R. de Vries zie je hieronder

Onthulling monument <em>Peter R. de Vries</em> op Leidseplein maandag LIVE op tv te zien Maandagmiddag wordt in Amsterdam, precies drie jaar na het overlijden van Peter R. de Vries, een monument ('Tegen alle stromen in') ter nagedachtenis aan de vermoorde misdaadverslaggever onthuld op het Leidseplein. Het werd ontworpen door beeldend kunstenaar Rini Hurkmans. Speciale uitzendingen op NPO1Omroep MAX doet om 15:00 uur op NPO1 live verslag van deze bijzondere gebeurtenis en om 17:10 uur presenteren Dionne Stax en Jan Slagter een speciale uitzending van Tijd voor MAX, waarin onder andere Femke Halsema en Kees van der Spek te gast zullen zijn. De aankondiging van het programma over Peter R. de Vries zie je hieronder Bekijk ook Royce de Vries in RTL Boulevard over veroordelingen voor moord op vader: "Het was niet heel verrassend" Bekijk deze video » Johan Derksen: 'Of ik René en Wilfred tijdens de vakantie ga opzoeken?' Bekijk deze video » Buienradar maandag: eerst zonnig maar later buien en onweer Bekijk deze video »
TV :
Onthulling monument Peter R. de Vries op Leidseplein maandag LIVE op tv te zien

Actuele video's

Meer actuele video's