Aanklacht tegen Alec Baldwin wegens dodelijk schietincident verworpen (Shownieuws)

Aanklacht tegen Alec Baldwin wegens dodelijk schietincident verworpen (Shownieuws)

Aanklacht tegen <em>Alec Baldwin</em> wegens dodelijk schietincident verworpen (<em>Shownieuws</em>) In New Mexico heeft de rechter de aanklacht tegen acteur Alec Baldwin vanwege het dodelijk schietincident op de set van de Westernfilm 'Rust' in 2021 verworpen. In Shownieuws legt Raymond Mens uit dat de zaak hiermee tegen de acteur is beëindigd. Niet omdat hij onschuldig zou zijn maar omdat de politie bewijs zijn hebben achtergehouden dat ontlastend was voor Baldwin. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Wat doen spelers Nederlands elftal na uitschakeling EK? Op super-de-luxe vakantie Bekijk deze video » Jill Helena vindt afwezigheid Ali B teleurstellend: 'Hij wilde dit mediaspektakel' Bekijk deze video » Grap Anouk over veroordeelde Ali B valt niet goed bij publiek North Sea Jazz Festival (Shownieuws) Bekijk deze video »
Entertainment :
Sunday 14 July om 11:03

In New Mexico heeft de rechter de aanklacht tegen acteur Alec Baldwin vanwege het dodelijk schietincident op de set van de Westernfilm 'Rust' in 2021 verworpen. In Shownieuws legt Raymond Mens uit dat de zaak hiermee tegen de acteur is beëindigd. Niet omdat hij onschuldig zou zijn maar omdat de politie bewijs zijn hebben achtergehouden dat ontlastend was voor Baldwin.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's