Grap Anouk over veroordeelde Ali B valt niet goed bij publiek North Sea Jazz Festival (Shownieuws)

Grap Anouk over veroordeelde Ali B valt niet goed bij publiek North Sea Jazz Festival (Shownieuws)

Grap <em>Anouk</em> over veroordeelde <em>Ali B</em> valt niet goed bij publiek North Sea Jazz Festival (<em>Shownieuws</em>) In Shownieuws worden de grappen die Anouk zaterdag op het podium van het North Sea Jazz Festival maakte besproken. De zangeres refereerde in Rotterdam aan de racisme-rel die ontstond door een opmerking van haar, eerder dit jaar. Ook grapte ze over de vrijdag voor verkrachting veroordeelde Ali B. Het publiek kon het niet waarderen. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Rechter veroordeelt Ali B tot twee jaar gevangenisstraf voor verkrachting (video) Bekijk deze video » Update Mark Gillis: opnieuw koorts en meer steun van beademingsapparaat nodig (Shownieuws) Bekijk deze video » Zien: Anouk geeft spetterend optreden en bekent gebruik botox in volle Ziggo Dome Bekijk deze video »
Entertainment :
Sunday 14 July om 09:29

In Shownieuws worden de grappen die Anouk zaterdag op het podium van het North Sea Jazz Festival maakte besproken. De zangeres refereerde in Rotterdam aan de racisme-rel die ontstond door een opmerking van haar, eerder dit jaar. Ook grapte ze over de vrijdag voor verkrachting veroordeelde Ali B. Het publiek kon het niet waarderen.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's