Reünie B&B vol liefde: Petri laat haar omstreden gesnoeide laurierboom zien

Reünie B&B vol liefde: Petri laat haar omstreden gesnoeide laurierboom zien

Reünie <em>B&amp;B vol liefde</em>: Petri laat haar omstreden gesnoeide laurierboom zien Kijkers van B&B vol liefde raakten vorig seizoen niet uitgesproken over de boom van Petri. Petri maakte haar date Hans namelijk helemaal met de grond gelijk nadat hij haar laurierboom had gesnoeid. Ze was ‘helemaal niet blij’ met hoe hij haar mooie boom had toegetakeld, maar de grote vraag is: hoe is het nu met de boom van Petri? Bekijk de video van B&B vol liefde hieronder. De reünie van B&B vol liefde is donderdag 11 juli om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Arno uit B&B Vol Liefde verbaasd over hoeveelheid reacties en brutale berichten (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Zien: Petri uit B&B vol liefde geeft een update over haar liefdesleven Bekijk deze video » RTL Boulevard: eerste beelden van reünie van afgelopen seizoen B&B Vol Liefde Bekijk deze video »
Thursday 11 July om 12:47

Kijkers van B&B vol liefde raakten vorig seizoen niet uitgesproken over de boom van Petri. Petri maakte haar date Hans namelijk helemaal met de grond gelijk nadat hij haar laurierboom had gesnoeid. Ze was ‘helemaal niet blij’ met hoe hij haar mooie boom had toegetakeld, maar de grote vraag is: hoe is het nu met de boom van Petri?

Bekijk de video van B&B vol liefde hieronder.

De reünie van B&B vol liefde is donderdag 11 juli om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's