Yvon Jaspers geëerd met een lintje: 'Voel me een beetje Máxima'

Yvon Jaspers geëerd met een lintje: 'Voel me een beetje Máxima'

Thursday 27 June om 20:04

Yvon Jaspers heeft een lintje in ontvangst mogen nemen. Al meer dan twintig jaar is ze de presentatrice van Boer zoekt vrouw, en dit is reden genoeg om haar op deze manier te eren. Yvon is zeer trots en vereerd en ze voelt zich toch een beetje als Máxima. Ook vertelt Yvon hoelang ze nog wil doorgaan met Boer zoekt vrouw

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Yvon Jaspers</em> geëerd met een lintje: 'Voel me een beetje Máxima' Yvon Jaspers heeft een lintje in ontvangst mogen nemen. Al meer dan twintig jaar is ze de presentatrice van Boer zoekt vrouw, en dit is reden genoeg om haar op deze manier te eren. Yvon is zeer trots en vereerd en ze voelt zich toch een beetje als Máxima. Ook vertelt Yvon hoelang ze nog wil doorgaan met Boer zoekt vrouw… Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Claudia en Paul uit Boer Zoekt Vrouw nog steeds helemaal gelukkig (video) Bekijk deze video » Datingapp speciaal voor boeren erg populair: is Boer zoekt vrouw in gevaar? Bekijk deze video » Boer zoekt vrouw: boer Jouke en Karlijn delen babynieuws, 'boertje of boerinnetje!' Bekijk deze video »
Entertainment :
Yvon Jaspers geëerd met een lintje: 'Voel me een beetje Máxima'

Actuele video's

Meer actuele video's