Bibi krijgt sneer van gastouder in Au pairs: 'We zijn niet het Hyatt'

Bibi krijgt sneer van gastouder in Au pairs: 'We zijn niet het Hyatt'

Bibi krijgt sneer van gastouder in <em>Au pairs</em>: 'We zijn niet het Hyatt' In Au pairs uit Bibi haar zorgen. Ze woont bij een gezin in een huis waar het onhygiënisch is en ze voelt zich niet op haar gemak. Op steun van de host-moeder hoeft ze niet te rekenen. “We zijn niet het Hyatt”, zegt de moeder van het gezin. “Nu ben je nog een kind. Want wanneer je een kind bent, heb je dit gevoel.” Bekijk de beelden van Au pairs hieronder. Au pairs is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 3. Je kunt de beste fragmenten van Au pairs terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door NPO Start (@npo_start) Au pairs: Quincy poetst tanden kleine Zade met verkeerde tandpasta Bekijk deze video » Au pairs: Quincy beveelt moeder gastgezin troep op te ruimen, 'ze haat mij!' Bekijk deze video » Au pairs: Melanie woest als moeder de baby alleen achterlaat voor gratis lamp Bekijk deze video »
Thursday 20 June om 14:11

In Au pairs uit Bibi haar zorgen. Ze woont bij een gezin in een huis waar het onhygiënisch is en ze voelt zich niet op haar gemak. Op steun van de host-moeder hoeft ze niet te rekenen. “We zijn niet het Hyatt”, zegt de moeder van het gezin. “Nu ben je nog een kind. Want wanneer je een kind bent, heb je dit gevoel.”

Bekijk de beelden van Au pairs hieronder.

Au pairs is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 3. Je kunt de beste fragmenten van Au pairs terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's