Million Dollar Island Australië start maandag bij Net5: bekijk de eerste beelden

Million Dollar Island Australië start maandag bij Net5: bekijk de eerste beelden

<em>Million Dollar Island Australië</em> start maandag bij Net5: bekijk de eerste beelden Na de Nederlandse versie kun je vanaf maandag kijken naar de Australische editie van Million Dollar Island. Op het onbewoonde eiland zit 1 miljoen euro is het spel, je kunt geld winnen door 100 bandjes van 10.000 euro binnen te slepen. Je kunt bandjes verdienen door vriendschappen te sluiten, maar ook door spellen. In de eerste beelden is te zien dat de strijd gelijk behoorlijk losbarst in de Australische versie. “Er werd gestolen. Het was een totale vernietiging. Iedereen was aan het vechten.” Bekijk de eerste beelden van Million Dollar Island Australië hieronder. Million Dollar Island Australië is vanaf maandag 10 juni wekelijks om 20.25 uur te zien op Net5. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Net5 (@net5nl) Dit zijn de winnaars van Million Dollar Island 2023 (video) Bekijk deze video » Million Dollar Island-winnaar Maud wil terug de hangmat in: "Rugpijn van een bed" Bekijk deze video » Million Dollar Island: Ingeborg doet een schokkende ontdekking na de finale Bekijk deze video »
Monday 10 June om 12:00

Na de Nederlandse versie kun je vanaf maandag kijken naar de Australische editie van Million Dollar Island. Op het onbewoonde eiland zit 1 miljoen euro is het spel, je kunt geld winnen door 100 bandjes van 10.000 euro binnen te slepen. Je kunt bandjes verdienen door vriendschappen te sluiten, maar ook door spellen. In de eerste beelden is te zien dat de strijd gelijk behoorlijk losbarst in de Australische versie. “Er werd gestolen. Het was een totale vernietiging. Iedereen was aan het vechten.”

Bekijk de eerste beelden van Million Dollar Island Australië hieronder. Million Dollar Island Australië is vanaf maandag 10 juni wekelijks om 20.25 uur te zien op Net5.

Actuele video's

Meer actuele video's