Shownieuws: 'Kees Stevens zit er helemaal doorheen na het overlijden van zijn oma'

Shownieuws: 'Kees Stevens zit er helemaal doorheen na het overlijden van zijn oma'

Shownieuws: '<em>Kees Stevens</em> zit er helemaal doorheen na het overlijden van zijn oma' Verdrietig nieuws voor Kees Stevens, de man van John de Bever: zijn oma Miep is namelijk overleden aan de gevolgen van kanker. Evert Santegoeds geeft aan: 'Oma was meer voor hem dan alleen een oma want hij is opgegroeid bij zijn opa en oma.' 'Zit er doorheen'Shownieuws belde Kees om hem te condoleren maar dat werd een kort gesprek: 'Kees, die altijd vrolijk is, die zit er even helemaal doorheen.' Veel sterkte. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven Bekijk ook Dit is de eerste single van Christiaan Bauer en dit vindt zijn oma Wies ervan Bekijk deze video » Grote schrik voor Mart Hoogkamer: 'Overval op huis gepland' (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :
Tuesday 4 June om 09:40

Verdrietig nieuws voor Kees Stevens, de man van John de Bever: zijn oma Miep is namelijk overleden aan de gevolgen van kanker. Evert Santegoeds geeft aan: 'Oma was meer voor hem dan alleen een oma want hij is opgegroeid bij zijn opa en oma.'

'Zit er doorheen'
Shownieuws belde Kees om hem te condoleren maar dat werd een kort gesprek: 'Kees, die altijd vrolijk is, die zit er even helemaal doorheen.' Veel sterkte.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven

Actuele video's

Meer actuele video's