Shownieuws: zus Max Verstappen (24) zet 3e kind op de wereld, 'échte topsporter'

Shownieuws: zus Max Verstappen (24) zet 3e kind op de wereld, 'échte topsporter'

<em>Shownieuws</em>: zus Max Verstappen (24) zet 3e kind op de wereld, 'échte topsporter' Max Verstappen is volgens de Shownieuws-deskundigen niet de enige 'topsporter' van de familie. Zijn zus Victoria is namelijk 24 jaar en is onlangs moeder geworden van haar derde kindje. Ze heeft binnen vier jaar drie kinderen op de wereld gezet, en daar zijn ze in het entertainmentprogramma diep van onder de indruk. "Dit is de echte topsporter van de familie!" Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Formule 1-auto Max Verstappen vaart door grachten in Amsterdam (video) Bekijk deze video » F1 ophef! Jos Verstappen in aanval op Christian Horner, Max naar Mercedes? (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Gaat Max Verstappen echt naar Mercedes? Jack Plooij reageert: 'ernstig in gesprek' Bekijk deze video »
Entertainment :
Monday 3 June om 14:01

Max Verstappen is volgens de Shownieuws-deskundigen niet de enige 'topsporter' van de familie. Zijn zus Victoria is namelijk 24 jaar en is onlangs moeder geworden van haar derde kindje. Ze heeft binnen vier jaar drie kinderen op de wereld gezet, en daar zijn ze in het entertainmentprogramma diep van onder de indruk. "Dit is de echte topsporter van de familie!"

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's