Voor hetzelfde geld: Leonie verklapt met navigatie per ongeluk bijna de locatie

Voor hetzelfde geld: Leonie verklapt met navigatie per ongeluk bijna de locatie

<em>Voor hetzelfde geld</em>: Leonie verklapt met navigatie per ongeluk bijna de locatie In Voor hetzelfde geld vertrekt Leonie ter Braak met een stel naar een hele andere plek om te ontdekken wat ze voor hetzelfde geld buiten de (rand)stad zouden kunnen kopen. Het is dan natuurlijk de grote vraag waar ze terechtkomen en om het spannend te houden krijgen ze een blinddoek voor. Maar dan gooit de navigatie per ongeluk bijna roet in het eten door de locatie te verklappen… Bekijk de beelden van Voor hetzelfde geld hieronder. Je kunt de beste fragmenten van Voor hetzelfde geld terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Video: Natasja Froger keert terug bij SBS6 na vermeende 'leeftijdsdiscriminatie' bij RTL Bekijk deze video » Voor hetzelfde geld: Leonie ontdekt een 'anticonceptiepaal' in nieuwe woning Bekijk deze video »
Monday 3 June om 13:27

In Voor hetzelfde geld vertrekt Leonie ter Braak met een stel naar een hele andere plek om te ontdekken wat ze voor hetzelfde geld buiten de (rand)stad zouden kunnen kopen. Het is dan natuurlijk de grote vraag waar ze terechtkomen en om het spannend te houden krijgen ze een blinddoek voor. Maar dan gooit de navigatie per ongeluk bijna roet in het eten door de locatie te verklappen…

Bekijk de beelden van Voor hetzelfde geld hieronder. Je kunt de beste fragmenten van Voor hetzelfde geld terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's